Bemutatkozás

Honlapunkra látogatva megismerheti szolgáltatásainkat, laboratóriumunkat, fogtechnikai termékeinket. Meggyőződhet arról, hogy a legújabb, legmodernebb berendezések segítségével magas minőségű fogpótlásokat készítünk. Kedvező áraink, rövid vállalási határidőink, valamint rugalmas hozzáállásunk miatt egyre több belföldi és külföldi fogorvos és fogtechnikus érdeklődik a Dental-tech Fogtechnikai Laboratórium iránt partner felkérés szempontjából.

Cégünk a legújabb technikai felszereltségekkel rendelkezik: 2012 óta megtalálható a legmodernebb német digitális-lézer, CAD-CAM Amann Girrbach® Ceramill Motion 2. típusú számítógép által vezérelt, 5 TENGELYES frézgép. Ennek köszönhetően gyorsan és helyben készíthetőek el a minőségi, német precizitású, mikron pontosságú CIRKON fogpótlások is.

Számunkra elsődleges szempont a minőségi anyagok használata és a korszerű módszerek alkalmazása. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáinkhoz bármikor fordulhat kérdéseivel, hiszen minden ügyfél, megrendelő fontos számunkra.

Oldalunk segítségével különböző fogorvosi és fogtechnikai termékekkel, anyagokkal, gépekkel, berendezésekkel és egyéb kiegészítőkkel, apróságokkal kereskedhet, hirdethet! Legyenek akár új gépek vagy használtak! Adok- Veszek menüre kattintva még több információt megtudhat!

Amennyiben az Ön rendelője rendelkezik szájszkennerrel, úgy digitális lenyomat formájában is elküldheti hozzánk megrendelését!


Üdvözöljük a Dental-tech Fogtechnikai Laboratórium weboldalán!
Már több mint 5 éve állunk az ügyfeleink rendelkezésére, a minőségi termékek elkötelezettjeként. Cégünk a legújabb technikai felszereltségekkel rendelkezik: 2012 óta megtalálható a legmodernebb német digitális-lézer, CAD-CAM Amann Girrbach® Ceramill Motion 2. típusú számítógép által vezérelt, 5 TENGELYES frézgép. Ennek köszönhetően gyorsan és helyben készíthetőek el a minőségi, német precizitású, mikron pontosságú CIRKON fogpótlások is.

Amennyiben az Ön rendelője rendelkezik szájszkennerrel, úgy digitális lenyomat formájában is elküldheti hozzánk megrendelését!

További információ

Fogtechnika

áraink

Cirkónium vázak 6.500 Ft-tól
Fémvázak 4.000 Ft-tól
Fogtechnikai árainkhoz kattintson a bővebben gombra!