Rólunk

Célunk, hogy egy magabiztos, derült mosolyt varázsoljunk ügyfeleink arcára. Szolgáltatásaink közt szerepel a fogászati esztétikum helyreállítása, továbbá pácienseink a lehetőségek széles spektrumából válogathatnak a foghiányok pótlása terén.

160 négyzetméteres, pécsi fogtechnikai laborunkban a legkülönbözőbb professzionális gépekkel dolgozunk, melyek biztosítják munkánk precizitását és magas minőségét. A laborban minden technológia külön teret kapott, ami átláthatóságot és logikus munkamenetet tesz lehetővé.

Fogtechnikai laborunk az utóbbi években a fém és műanyag alapú munkák mellett cirkon fogpótlásra szakosodott , így a páciensek CAD-CAM technológiával készült Cirkon, Titán, és hagyományos fémvázak közül is válogathatnak. Hosszú távú célunk, hogy a technika fejlődésével lépést tartva folyamatosan a legkorszerűbb technológiát kínáljuk pácienseinknek és partnereinknek, figyelembe véve a költséget, határidőt és egyéb minőségbeli szempontokat.

Cégünk tehát a legmodernebb technikai felszereltséggel rendelkezik, laborunkban 2012 óta megtalálható a legmodernebb német digitális-lézer, a CAD-CAM Amann Girrbach® Ceramill Motion 2. típusú számítógép által vezérelt 5 TENGELYES frézgép. Ennek köszönhetően helyben és gyorsan készíthetőek el a minőségi, német precizitású, mikron pontosságú CIRKON fogpótlások is. A gépcsaládot több millió teszt során állította össze a Fogtechnikus csapat, és a hagyományos CAD-CAM gépekhez képest sokkal precízebb munkafolyamatot tesznek lehetővé.

Ismerje meg szolgáltatásainkat és kedvezményes ajánlatainkat!