Hamarosan érkezik! Ceramill hírek

s 2014.03.25 Kedd

Teljes házon belüli feldolgozása az egyedi egyrészes titán műcsonkoknak a Ceramill Motion 2-vel.

A Ceramill TI-forma titán műcsonkok gyártása speciális titán elő-formákkal előre gyártott csatlakozókkal történik.

A Ceramill TI-formák feldolgozásához speciális adaptert fejlesztettek ki. Mindkét Ceramill Motion 2 verzió (4X és 5-szörös) továbbfejleszthető ezzel az új funkcióval.

Ceramill ti-forms

  • Jelentős időmegtakarítás a házon belüli egyedi titán felépítmény gyártásnak köszönhetően.
  • Hozzáadott érték és profit növekedés a CAD/ CAM rendszer kibővített hasznosításának köszönhetően.
  • Nagy pontosságú műcsonkok a titán elő formákon lévő előre gyártott csatlakozóknak köszönhető.
  • Elő-formák elérhetőek lesznek az összes nagyobb implantátum rendszerhez.

Ceramill zolid

Több sokszínűség, több lehetőség. Hatékony esztétika – Ceramill Zolid használatával.

A Ceramill Zolid új szereplőként jön a piacra, mint egy kompakt termékcsomag optimalizált anyag tulajdonságokkal és egy új tartománnyal. A tartomány bővítve lett 3 előre festett nyers darabbal, így a Ceramill Zolid nyers darabok már nem csak monolitikus helyreállításokra használhatók, hanem csökkentett helyreállítások magas színvonalú testre szabási és esztétika műveletekre is. Az új Ceramill Zolid magas szinten történő gyártás, testre szabott restaurálás minden lehetőségét biztosítja, mégis az olyan felhasználókra irányul, akiknek a célja a természetes esztétika elérése és a megbízható feldolgozás.

16 Vita Classic árnyalatok és folyadékok rugalmasságot és testre szabott desing-t biztosítanak a fogíny térségében. A rendszer kiegészül egy Ceramill Stain & Glaze rendszerrel, amely a Ceramill Zolid keretrendszerek megfestésére szolgál.

  • A bővített árnyék tartomány több testre szabási lehetőséget biztosít
  • Ipari, homogén festés és a Vita Classic árnyékok biztosítják az árnyék stabilitást
  • Az egyszerű munkaszakaszoknak köszönhetően egy megbízható, stabil folyamatot kapunk (nincs keverés és festés szükséges)

*A c és d árnyékok 2014 közepétől lesznek elérhetőek

Négy alkalmazási folyamat az esztétikus helyreállítások során

Az új folyadék koncepció kifejezetten a 4 folyamattal lett összehangolva és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a piaci viszonyokra rugalmasan fokozatos árpozícionálással reagáljanak.

Hatékony minőség = teljes anatómiai helyreállítás
A helyreállítások kiváló szabvánnyá formálhatóak az előre festett nyers darabokkal és a Ceramill Stain & Glaze használatával. Egy gyors, költség-hatékony és esztétikai eredmény érhető el egyetlen egy üzemi fázissal.

Economy = egyrétegű technika
Kiváló hatást érthetünk el az egyrétegű technika használatával. A minimális előárnyékolással és buccal redukcióval gyors és esztétikus eredmények érhetők el. A Ceramill Zolid és a Ceramill Liquids kombinált használata biztosítja a még nagyobb testre szabhatóságot.

Economy plus = részleges leplezéssel
A Ceramill Zolid és az előárnyékolás egyaránt alkalmasak a részleges leplezésre.

Kiváló minőség = teljes leplezéssel
A legjobb eredmény esztétikailag a teljes leplezéssel érhető el. Az előzetes testre szabás Ceramill Liquids használatával megteremti az ideális alapot egy tökéletesen formázott, esztétikailag megfelelő helyreállítás végrehajtásához teljes leplezéssel. Bármely a piacon található porcelánkötés cirkon oxid számára, alkalmazható a leplezéshez.

Ceramill Mindserve

Egy szerver által biztosított megoldás hálózati Ceramill munkaállomások létrehozásához.

Ceramill Mindserve egy adat szerver, különböző Ceramill CAD/CAM munkaállomások hálózatba foglalásához. Ceramill Mindserve két csomagban kapható: 2 TB vagy 4 TB (ez 15,000 vagy 30,000 adatrekordnak felel meg). A kompakt egység 10 Ceramill munkaállomást köt össze, mely egy egyszerű, központi ügyfélkezelést és egy gördülékeny munkafolyamatot tesz lehetővé. Továbbá lehetőségünk van egyszerre több különböző eseten dolgozni, amely maga után vonja a gépek optimális felhasználását és a biztonságos és hatékony feldolgozást.

  • Hatékonyság a laborban a megbízható ügyfél adat menedzsment által
  • Adatbiztonság a pluszban külsőleg csatlakoztatott merevlemezeknek köszönhetően
  • Jövőt álló: 10 Ceramill munkaállomás is hálózatba köthető

Képek és cikk forrása: AG News